Тиквено Кето Съвършенство
26 март
Съставки:
За тортата:
- 6 големи яйца
- ¾ чаша кокосово брашно
- ¾ чаша пюре от тиква
- 1 чаша еритритол
- ½ чаша разтопено масло
- 1 ч.л лъжица бакпулвер
- 1 ч.л. ванилия
- ¾ ч.л. канела
- ¾ ч.л индийско орехче
- ⅛ ч.л. джинджифил
Крем:
- ¼ чаша сметана
- 2 с.л. еритритол
- 2 с.п. крема сирене
Начин на приготвяне:
- Загрейте фурната на 325 градуса
- Смесете кокосовото брашно, маслото, еритритола, канелата, джиджифила и индийското орехче.
- Смесете отделно яйцата, тиквеното пюре и разтопеното масло и бъркайте до постигане на хомогенна смес
- В отделна купа смесете кокосово брашно, еритритол, бакпулвер, джинджифил, ванилия, индийско орехче и канела. След като разбъркате добре, прибавете тази смес в сместта с тиквеното пюре.
- Изсипете получената смес в тава с незалепващо покритие, поставете топинга (крема) отгоре и печете 35 минити;
- Докато се пече тортата смесете крема сиренето, сметаната и еритриола.
- След като кейкът се охлади, намажете с получения крем
Коментирай