"Положих толкова много усилия, не ям повече от нормалното, купих си продукти за отслабване, консумирам ги редовно, но резултат няма". Част от хората, които се стремят към редуциране на телесното тегло вероятно са срещали този проблем и може да си задават логичния върпос - работят ли продуктите за отслабване изобщо и защо не работят при мен? 

В тази статия ще Ви разкажем за някои от причините за този неприятен ефект и как да се справим с него.


Продуктите за отслабване работят! 


Ние във VSFOOD сме специализирани в предлагането на висококачествени продукти за отслабване. На нашия сайт ще откриете над 100  натурални продукта, които ще Ви помогнат да се справите с излишните килограми и да влезете във форма точно за летния сезон. Техният самостоятелен прием обаче далеч не е достатъчен за постигането на задоволителни резултати, а комбинацията им с определени храни може да намали ефекта им драстично. В следващите редове ще научите как да извлечете максимална полза от тези продукти!


Не подслаждайте зеленото кафе със захар или мед


Не е тайна, че зеленото кафе е най-продаваният ни продукт за отслабване, а и определено един от най-ефикасните. Благодарение на високото съдържание на хлорегинична киселина в него тялото ни губи мазнини значително по-бързо, а метаболизмът се забързва дори след няколко приема. И тук обаче има особености.

Една от най-честите грешки, които може да допуснете е да се изкушите да подсладите кафето със захар или с мед. Трябва да знаете, че така ефектът му може да се намали драстично, а причината е много проста. В захарта (от какъвто и да е произход), както и в меда се съдържат много калории. Поради тази причина съветваме нашите клиенти или да не подслаждат зеленото кафе или да използват нискокалоричен заместител на захарта. Такъв например е еритритолът, който се получава от натурална царевица. Той дава сладост, която е много близка до захарната, но поради липсата на реални захари в него е на практика без калории (0 калории).

Разгледайте специалния ни промоционален пакет за зелено кафе с еритритол тук.


Намалете въглихидратите


За да засилите ефекта от продуктите за отслабване, препоръчваме да се въздържате от въглихидратите като хляб и тестени изделия, дребни сладки, пакетирани храни, както и от повечето колбаси (особено евтините такива). Тестените изделия имат свойството да повишават рязко кръвната захар и да водят до затлъстяване. Ограничаването на въглихидратите гарантира максимално действие на продуктите за отслабване. 


Не консумирайте плодови напитки


Тук имахме интересна случка с наша клиентка. Тя си беше закупила продукта 17 билки за отслабване, ходеше редовно на фитнес и беше ограничила въглихидратите, но ефектът така и не идваше. След като проучихме случая по-подробно се натъкнахме на една интересна подробност. Вярвайки, че прави услуга на тялото си, тази млада жена е консимирала по 1 литър фреш от прясно изцеден портокал всеки ден. И тук проблемът вече беше ясен. В портокаловия сок (както и в много други плодови сокове) се съдържа голямо количество захари (макар и естествени). Когато плодовата захар (фруктоза) се приема в толкова големи количества (литър портокалов фреш на ден е голямо количество) ефектът от другите диети или продукти за отслабване буквално се нулира. 

Предполагаме, че за всички е ясно, че плодовите напитки с добавена захар са дори по-вредни от голямото количество портокалов сок и Ви призоваваме да ги избягвате, дори да не се стремите към отслабване.


Следвайте инструкциите


Продуктите за отслабване, които предлагаме, са плод на дългогодишни изследвания. Поради тази причина е много важно да следвате указанията на етикета. Например при прием на зелено кафе е много важно да спазвате дозировката, както и да го пиете винаги на гладно. В противен случай ефектът намалява. Същото важи и за останалите продукти за регулиране на телесното тегло. Указанията на етикета са направени в наша полза, за да можем да постигнем максимален ефект.


Ако все още имате въпроси, не се колебайте да ни пишете през чата в сайта или на info@vsfood.bg