Пухкави КЕТО палачинки - без глутен

Тези пухкави Кето палачинки от бадемово брашно са направени от 6 прости съставки и са перфектни за лека и здравословна закуска.Това безглутеново изкушение ще ви задържи сити за дълго време, заради високото си съдържание на протеин
Идеални са да им се насладите и след тренировка, а ако направите повече, без проблем може да ги замразите и да имате една лесна закуска.
Необходими продукти:
1 чаша бадемово брашно
1/2 чаена лъжичка бакпулвер
1/4 чаена лъжичка сол
2 яйца
1/4 чаша бадемово мляко или мляко по-избор
1 чаена лъжичка кокосово масло
Приготвяне:
- Смесете брашното, бакплувера и солта в купа.
- Смесете яйцата, мялкото и маслото в купа.
- Изсипете сместа с брашното при сместа с яйцата и разбъркайте докато се смесят.
- Загрейте малко олио или мазнина по-желание в голям тиган на среден огън и изсипете черпак от тестото в тигана.
- Оставете ги за около 2-3 минути, докато отгоре започнат да се образуват малки мехурчета, след това обърнете и оставете за още една минута.
Сервирайте с любимите си гарнитури като боровинки, кисело мляко или кленов сироп!
Коментирай