Веган бананов хляб

Съставки:
3 големи банана
100 гр. кафява захар
75 мл. зехтин или био слънчогледово олио
225г. черно брашно
2 с.л. бакпулвер
3 ч.л. канела
50 гр. стафиди
Начин на приготвяне:
Нагрейте фурната до 200 градуса.
Смачкайте бананите с вилица и ги смесете с олиото и захарта. Добавете брашното, баклпулвера, канелата и стафидите (в тази поредност) в съда за печене. Печете 20 минути, след което покрийте с алуминиево фолио и печете за още 20 минути във фурната. След като банановият хляб е вече готов, не бързайте да го режете. Нужно е да изтине напълно, за да не се разпадне.
Успех
1 Коментари
Статията е много интересна.\r\nЩе пробвам тази рецепта.\r\nОчаквам още свежи и интересни рецепти.\r\nCongratulations!
Коментирай